Motofull Story

Helló, köszöntelek a weboldalamon! Kovács Benke Soma vagyok, 2015 óta hivatásos motorkerékpár szerelő. Még ebben az évben elindult Nagykónyiban a motorszerelő műhelyem, akkor a családi cégünk alkalmazásában voltam. 2018-ban elindítottam egyéni vállalkozásomat, mint motorkerékpár szerelő. Motofull Műhelyem a 61-es főúton van, előzetes bejelentkezés szükséges.

Műhelyemben márkafüggetlenül szerelek, javítok motorokat, quadokat. Szeretem a kihívásokat, ezért technikailag is fejlesztem magam a motorok területén.

Számomra a biztonságos közlekedés kiemelten fontos, ezért az ügyfeleimet is arra biztatom, hogy mindig figyeljenek oda a motorjukra! Inkább kérdezzenek, nézzük meg, mi lehet a probléma, mint később, az aszfalton derüljön ki, hogy nagyobb a baj, mint azt előtte gondolta az ügyfél.

A motorok szerelése, javítása, felújítása mellett az autók fényszórójának felújítása, polírozása is bele tartozik a szolgáltatásaim körébe. Itt is a biztonság a fő! Egy bemattult, besárgult fényszóró polírozásával újra látni és láttatni fogsz az utakon.

Széles utat!

Ha te is szereted a motorodat, az autódat keress bátran, és egyeztessünk!

ÉRDEKEL